Νέες τάσεις στα μαλλιά σου για να είσαι στη μόδα

Τα μαλλιά σου ακολουθούν την φετινή μόδα;

 

Όταν μιλάει μια γυναίκα για ανανέωση σίγουρα σκέφτεται το τριχωτό της κεφαλής της σωστά; Που ξεσπάει συνήθως μια γυναίκα όταν θέλει μια αλλαγή; Στις τρίχες της! Η αλλαγή της εποχής βοηθάει σε αυτό, οπότε ας δούμε σε αυτό το άρθρο τις νέες τάσεις στα μαλλιά για να ακολουθήσεις την μόδα στην επόμενη επίσκεψη σου στο κομμωτήριο!

 

Χωρίστρα στη μέση:

μαλλιά

Από τις πιο γνωστές τάσεις των μαλλιών του τελευταίου καιρού που βλέπεις σίγουρα και εσύ στον δρόμο είναι η χωρίστρα στη μέση (ειδικά σε μακριά μαλλιά). Πάνε λοιπόν οι αφέλειες και οι φράντζες! Επιστρέφουμε στην πιο παιδική μας ηλικία με την χωρίστρα στη μέση!hair 2

Wet half up:

Το μοντέρνο αλλα και ταυτόχρονα απλό χτένισμα του χωρίσματος των μαλλιών σε δύο μέρη(μισά-μισά)μισά πάνω πιασμένα,μισά κάτω και κάνοντας τα να φαίνονται σαν βρεγμένα, αυτό το χτένισμα είναι και φέτος εδώ και για τις καθημερινές εμφανίσεις σου και για τις πιο ιδιαίτερες!

Μικρές πλεξούδες:

hair 3Είτε σε πιασμένα μαλλιά, είτε σε αφημένα κάτω, είτε σε απόλυτα ίσια, είτε σε κυματιστά πάντα μια πλεξούδα μπορεί να χωρέσει και να κάνει το χτένισμα να ξεχωρίσει! Οπότε δοκίμασε να παίξεις με τα μαλλιά σου!

Μπούκλες:μαλλιά

Για σένα που τις έχεις φυσικές ήρθε η ώρα να ξελαφρώσεις, για εσένα που δεν τις έχεις αλλα σου αρέσει να τις φτιάχνεις συχνά γιατι σου θυμίζει κάτι από παραμύθι, τώρα έχεις ένα λόγο παραπάνω να φτιάξεις τις μπούκλες σου!

Αλογοουρά:

hair 5Μάζεψε τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου! Για το πιο σικάτο και sexy

Κυματιστά μαλλιά:hair 6

Πόσο καλοκαιρινό χτένισμα, πόσο ανάλαφρο και αέρινο; Τα κυματιστά μαλλιά έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια για να μείνουν! Για να το έχεις σαν χτένισμα όλες τις εποχές, όποια ώρα θελήσεις έχουν βγει και προϊόντα μαλλιών εξειδικευμένα που υπόσχονται κυματιστό αποτέλεσμα με το πάτημα μιας αντλίας σπρέι!

Από χρώματα:

Λαμπερό ξανθό:

hair 7Το λαμπερό φωτεινό ξανθό διαχρονικό για όσες το τολμούν και αγαπάνε τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά παραμένει στην μόδα!hair 8

Σοκολατί χρώμα:

Μια safe επιλογή για πολλές γυναίκες μεσογειακών χαρακτηριστικών όπως είναι οι Ελληνίδες είναι το σοκολατί χρώμα που φέτος έχει επανέλθει!

Φωτεινό καστανό:

hair 9Κοντά στην προηγούμενη απόχρωση αλλα σε πιο ανοιχτούς τόνους θα είναι το φωτεινό ανοιχτό καστανό!

Ανταύγειες μελί:

Κομμάτι του ξανθού η μελί απόχρωση ιδανική για να φωτίσει επιδερμίδες και πρόσωπα παραμένει ιδανική επιλογή για ανταύγειες!hair 10

Καστανοκόκκινο:

Αν και για εμένα μου θυμίζει περισσότερο φθινόπωρο αυτό το χρώμα, κι όμως είναι τάση για φέτος την άνοιξη! Οπότε εάν θες λίγο φως στο ήδη καστανό μαλλί σου επέλεξε αυτή την απόχρωση!

hair 13Από κουρέματα:

Καρέ:

Το κλασσικό μακρύ καρέ ξανά κάνει την εμφάνιση του! Όμως….hair 14

Μακριά μαλλιά:

Το μάκρος που παίζει περισσότερο φέτος και σίγουρα θα το βλέπεις στη καθημερινότητα σου γύρω σου είναι το μακρύ μαλλί! Νομίζω είναι στην μόδα όπως ποτέ άλλοτε! Φυσικά καλό είναι να το προτιμούν γυναίκες που το υποστηρίζουν, τους πηγαίνει και το περιποιούνται!

 

 

Γενικά, καλό είναι η μόδα να είναι κοντά μας ως βοηθός και να μας επηρεάζει θετικά, επιλέγοντας πάντα με βάση τι μας πηγαίνει ατομικά και τι μπορούμε προσωπικά να υποστηρίξουμε και όχι επειδή απλά είναι τάση να το εφαρμόσουμε! Καλή ανανέωση κορίτσια, με πολλές αλλαγές!

Αναδημοσίευση απο : fylada.gr