ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εγγραφή – Γιατί να κάνω εγγραφή;

Η εγγραφή στο site μας είναι προαιρετική για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε καλύτερα την παραγγελία που θέλεις να κάνεις. Για την ακρίβεια, για την παραγγελία χρειάζονται στοιχεία όπως η διεύθυνση, το τηλέφωνο και το e-mail για να είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας. Επίσης, με την εγγραφή σου στο www.EfisFashion.gr έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας χωρίς να χρειάζεται να δηλώνεις κάθε φορά τα ίδια στοιχεία και να  έχεις πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σου. Βέβαια για την δική σου εξυπηρέτηση, υπάρχει η επιλογή να ολοκληρώσεις την παραγγελία σαν απλός επισκέπτης , χωρίς εγγραφή.

Εγγραφή – Ξέχασα το password μου. Τι πρέπει να κάνω;

Η διαδικασία ανάκτησης του password είναι εύκολη. Στη φόρμα εισόδου και κάτω από το πεδίο του κωδικού, κάνε κλικ στο link “Ξέχασα το password”. Στη σελίδα που εμφανίζεται συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λάβεις ένα e-mail με τις οδηγίες για να δημιουργήσεις νέο password.

Παραγγελία – Πώς παραγγέλνω;

Στο www.EfisFashion.gr παραγγέλνεις οποιαδήποτε στιγμή online κάνοντας κλικ στην επιλογή “Προσθήκη στο καλάθι” που υπάρχει δίπλα σε κάθε προϊόν. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις τηλεφωνικά επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 2313 079 232.

Παραγγελία – Πώς ενημερώνομαι για την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Από τη στιγμή που κάνεις την παραγγελία σου ενημερώνεσαι μέσω e-mail για την εξέλιξή της. Για την ακρίβεια, ενημερώνεσαι στις παρακάτω φάσεις της παραγγελίας σου: α) Όταν κάνεις νέα παραγγελία, λαμβάνεις επιβεβαιωτικό e-mail ότι η παραγγελία καταχωρήθηκε με επιτυχία β) Όταν επεξεργαστεί η παραγγελία σου και ξεκινήσει η συλλογή των προϊόντων της, λαμβάνεις νέο e-mail με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης γ) όταν παραδοθεί η παραγγελία σου στον μεταφορέα, λαμβάνεις e-mail για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Επίσης μπορείς να δεις οποιαδήποτε στιγμή την εξέλιξη της παραγγελίας μέσα από το λογαριασμό σου στο www.EfisFashion.gr.

Πληρωμή – Πώς πληρώνω;

Στο www.EfisFashion.gr μπορείς να πληρώσεις με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξεις: α) Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου, β) Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σου σε τραπεζικό λογαριασμό του www.EfisFashion.gr (Τράπεζα Πειραιώς: GR3801722620005262061775261 , Εθνική Τράπεζα: GR6501102400000024000263285 , Eurobank: GR6702602820000190100854643 και Alpha Bank:GR4501407210721002101079466) γ) Με πιστωτική κάρτα και δ) Με PayPal.

Αποστολή παραγγελίας – Πώς παραλαμβάνω την παραγγελία μου;

Το www.EfisFashion.gr σου παραδίδει σε όποιο μέρος επιλέξεις, με ΕΛΤΑ και παραλαμβάνετε απο ΕΛΤΑ της περιοχής σας και τη  Γενική Ταχυδρομική.

 

Αποστολή παραγγελίας – Ποια είναι η χρέωση μεταφορικών;

Για παραγγελίες κάτω των 50 € η χρέωση των μεταφορικών με ΕΛΤΑ είναι 2 ευρώ και  4 ευρώ με την Γενική Ταχυδρομική, για όλη την Ελλάδα όταν το συνολικό βάρος της παραγγελίας δεν υπερβαίνει τα 2 κιλά. Για παραγγελίες άνω των 50 € και βάρους κάτω των 2 κιλών, δεν χρεώνεσαι καθόλου μεταφορικά κόστη. Για παραγγελίες βάρους 2 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και του προορισμού αποστολής.

Επιστροφή – Service – Μπορώ να επιστρέψω προϊόν που αγόρασα;

Μπορείς να επιστρέψεις οποιοδήποτε προιόν έχεις αγοράσει από το www.EfisFashion.gr εφόσον η συσκευασία δεν έχει ανοιχθεί και το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά του, με δική σου χρέωση, απο τη στιγμή που παραλάβουμε το προϊόν και πιστοποιηθεί ότι είναι άθικτο, με τα ταμπελάκια, θα σου επιστρέψουμε εντός 20 ημερών τα χρήματα. Η επιστροφή σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να γίνει με την ίδια εταιρία courier που πραγματοποίησε την παράδοση της παραγγελίας.