ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΑΛΛΑΓΕΣ

  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία που το παραλάβατε με τους δύο παρακάτω τρόπους:

1. Στο κατάστημα με την επίδειξη της απόδειξη λιανικής πώλησης ή της κάρτας αλλαγής.

2. Με επιστροφή του στην εταιρεία και πραγματοποίηση νέας παραγγελίας.

Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία.

  • Δυνατότητες επιστροφής: α) πιστωτικό β) επιστροφή χρημάτων. Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα ή PayPal θα πιστωθούν ξανά τα χρήματα στην κάρτα σας. Σε περίπτωση αντικαταβολής παρακαλούμε στείλτε μας έναν τραπεζικό σας λογαριασμό για να σας καταθέσουμε τα χρήματα εντός 20 ημερών. 
  • Το προϊόν οφείλετε να το επιστρέψετε στην ίδια καλή κατάσταση όπως το παραλάβατε, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια σήμανσης.
  • Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν συμπληρώνετε και να μας αποστέλλετε μαζί με το προϊόν το ειδικό «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εδώ στην παρακάτω διεύθυνση: 

ΜΑΚΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

Τμήμα E-Shop

Νικολάου Κυριακίδη 7, Μενεμένη,

56122, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

ΤΗΛ. 2313079232

  • Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημα σας. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσης του.
  • Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν.
  • Αν για την επιστροφή ευθύνεται η εταιρεία αναλαμβάνουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή για την επιστροφή του προϊόντος επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο του eshop www.EfisFashion.gr στο 2313079232 και αναφέρεται το πρόβλημα.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν για οποιονδήποτε δικό σας λόγο, σας δίνουμε την δυνατότητα να το κάνετε μέσω των ΕΛΤΑ ή με την Γενική Ταχυδρομική με χαμηλότερο κόστος. Συγκεκριμένα επιστρέψτε το δέμα σας με την ‘’ένδειξη χρέωση παραλήπτη’’, όταν λάβουμε την επιστροφή σας θα σας  χρεώσουμε 5 ευρώ έξοδα επιστροφής. Η αξία αυτή θα αφαιρεθεί από την συνολική αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων.
  • Η εταιρία θέλοντας συνεχώς να βελτιώνει τις υπηρεσίες της απέναντί στους πελάτες της σας δίνει την δυνατότητα να υποβάλετε οποιαδήποτε παρατήρηση ή παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.